top of page

Savaitgalis pagal Karolį Inokaitį

Būtinas savaitgalio ritualas. Kadangi darbo dienos būna įtemptos, kiekvieną savaitgalį stengiuosi tiesiog pailsėti ir ieškoti įkvėpimo ateinančiai savaitei. Studijuoju Vilniaus dizaino kolegijoje, todėl visada turiu turėti kokių nors inspiracijų. Lankausi parodose, spektakliuose. Nuvažiuoju į Klaipėdą prie jūros aplankyti savo šeimos.

Savaitgalio pusryčiai namie. Ilgai miegu, todėl savaitgaliais mano pusryčiai kartais susijungia su pietumis. Dažniausiai rytą pradedu nuo sumuštinio su avokadu ar sūriu, arbatos, daug vaisių: apelsinų ir bananų.

Savaitgalio pusryčiai mieste. Pusryčius mieste valgyti tenka labai retai.

Naujausias gurmaniškas atradimas. Tai yra lietuviškos sraigės, kurių paragavau restorane „La Boheme“. Sraigės anksčiau man nepatiko ir aš jų net nevalgiau, bet štai po poros dienų į Vilnių atvažiuos mama ir vesiuosi ją būtent į šią vietą.

Mėgstama vieta mieste. „La Boheme“ tapo viena mano mėgstamiausių vietų, kurioje lankausi beveik kiekvieną savaitę. Jie turi gero vyno ir ten jauki atmosfera. Dar paminėčiau ir „Invino“, kuris savo aplinka ir žmonėmis, kurie ten renkasi, man panašus į „La Boheme“. Restoranas „Kitchen“ yra mano dažniausia pietų vieta.

Naujausi įrašai

bottom of page