top of page

Savaitgalis pagal Indrę Stonkuvienę

Būtinas savaitgalio ritualas. Gaminu valgyti. Jokio sporto. Kultūrinamės darbo dienomis, o tais tikraisiais savaitgaliais, kai visa šeima būna kartu, tada mes gaminame valgyti. (Ar lauki savaitgalio todėl, kad galėtum gaminti?) Savaitgalio kaip ir laukiu, bet po jų pakankamai sudėtingai įtelpi į savo džinsus ir tada nesupranti, kas nutiko.

Savaitgalio pusryčiai namuose. Gaminu tai, ką gali valgyti ir vaikai. Tai būna sveikas maistas, bet labiausiai man patinka kepti pyragus ir tortus. Ir Cecilijai patinka kepti ir maišyti. Taip ir atrodo: Pranciškus yra ant vieno klubo, o Cecilija yra prisistūmusi kėdę ir maišo tešlą. Paskutinį kartą pusryčiams iškepiau lazanijos tortą.

Naujausias gurmaniškas atradimas. Turiu savo „Snickers“ tortą, kuriuo, na, nesigiriant, visi būna nustebinti. Jis reikalauja labai daug darbo. Reikia iškepti kiekvieną biskvitą, jį supjaustyti, kiekvienas sluoksnis turi skirtingą pertepimą, o ant viršaus yra daug daug „Snickers“.

Mėgstama vieta mieste. Neturime vienos vietos. Dažniausiai ją išrenka Mantas. Mums labai patinka „Dine“. Ten mes mėgstame valgyti pietus ir ragauti ne vieną, o daug patiekalų.


Naujausi įrašai

bottom of page