SAVAITĖS TOP5: skaitomiausi savaitės straipsniai
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

SAVAITĖS TOP5: skaitomiausi savaitės straipsniai


Vasaros orų net nereikėjo žadėti ar labai laukti, regis, jie atėjo savaime. Tiesą, pasakius, laukti nelabai buvo kada, nes visą šią savaitę keliavome (nuo pažintinės Prancūzijos virtuvės iki egzotiškosios Meksikos) arba... gaminome ir ragavome kartu su Alfu bei kitais šios savaitės herojais. Ne veltui populiariausia šios savaitės citata tapo ši: „Geriau pilvas nuo cepelinų, nei kupra nuo darbo". Ar jaučiate, kiek vasaros nusiteikimo yra šitoje citatoje?




Tinklaraščio SPALVOTA LĖKŠTĖ autorė yra darželio auklėtoja, atradusi save virtuvėje ir ypač saldumynų gamyboje. Tad nieko nuostabaus, kad jos pasiūlytas balto tinginio receptas mušė rekordus. Norisi suvalgyti net nuotrauką! Pokalbis ir receptas: Tinklaraštininkės SPALVOTA LĖKŠTĖ baltas tinginys nepaliks abejingų


Keistieji įnoringiegi smidrai... Taip, dabar jų sezonas, dabar jie patys gražiausi, bet daugumai, deja, vis dar nepažįstami. Atrodo, toks įmantrus restoraninis ingredientas naminei virtuvei netinka. Bet net labai tinka! O elgesio su jais taisykles rasite čia: Smidrai: ką su jais daryti? 14 Elžbietos patarimų


Yra tokių keistuolių, kurie labiausiai mėgsta ne sausainius, o... trupinius nuo sausainių lėkštės dugno. Kita vertus, tai turbūt nieko keista ir tas skaniausio trupinio fenomenas valdo mus visus taip pat, kaip valdo visi trupiniuočiai: taip liaudyje vadinami trupinių pyragai. Lengva gaminti, skanu ir smagu valgyti. Elžbietos patarimai: Kepame trupinių pyragą! Elžbietos patarimai


Kokosų padažai, wok troškiniai, krevetės, Tom kha sriuba... Azijos virtuvė pilna tokių štai svajonių, kurios, pasirodo, yra gana lengvai įgyvendinamos, jeigu tik imame ir pasiryžtame jas įgyvendinti. Tad kodėl gi ne šiandien? Išsirink gastrokelionę: 10 Azijos virtuvės patiekalų receptų


Kulinarinės laidos VIENAS NAMUOSE receptai yra absoliutus karantino fenomenas. Po laidos žiūrovai ne tik skambina pasikalbėti, pasiklausti patarimo, bet ir kviečia Alfą ir jo komandą į svečius: Pavaišinsim, pamaitinsim, tik atvažiuokit!". Ačiū, kad esate, gaminate, skaitote, dalinatės, laukiate.



Iki skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg