Sausainiai „Kriaušės“
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Sausainiai „Kriaušės“


Reikia:

  • 250 g maltų migdolų

  • 100 g manų kruopų

  • 120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“

  • 1 šaukštelio DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • Nutarkuotos vieno apelsino žievelės

  • 3 kiaušinių baltymų

  • 30 ml apelsinų sulčių

  • DANSUKKER cukraus miltelių (apvolioti)


1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C. Skardą išklokite kepimo popieriumi.

2. Sumaišykite maltus migdolus, manų kruopas, DANSUKKER cukrų „Panevėžio plius“, vanilinį cukrų su natūralia vanile ir apelsinų žievelę. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinio baltymus bei apelsinų sultis ir lengvai paplakite.

3. Sumaišykite abudu mišinius.

4. Rankomis padalinkite tešlą į nedidelius gabaliukus. Iš jų suformuokite kriaušytes ir kepkite apie 20 min.

5. Iškepusias kriaušytes apvoliokite DANSUKKER cukraus milteliuose. Sausainius galite papuošti žaliu prieskoninių žolelių lapeliu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg