top of page

Salotos, užkariaujančios instagramą


ALfas Ivanauskas, salotos su triušiena ir mangai, receptai

#Alfodidysiskulinarinissou ir video receptą žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • 1 prinokusio mango

  • 1 raudonojo svogūno

  • 250 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos mėsos (troškinti, kepti)

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • DAUMANTŲ gurmaniško majonezo „Mango Majo“

  • 50 g sausų arba 150 g išvirtų ryžių

  • Mėgstamų salotų lapų

  • Aliejaus

  • 1-2 skiltelių česnako

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų Tellicherry

  • Citrinos tarkuotos žievelės

  • Žiupsnelio saldžiosios paprikos


1. Ryžius išvirkite biriai.

2. LAPINO PUOTOS šviežią triušieną sudėkite į indą, suberkite paprikas, smulkintus česnakus,

užberkite SANTA MARIA akmens druskos bei SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“. Viską

apšlakstykite aliejumi ir gerai išmaišykite. Dėkite mėsą į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir kepkite gana stiprioje kaitroje.

3. Agurkus supjaustykite griežinėliais, mangą – kubeliais, raudonąjį svogūną – pusžiedžiais.

Pasmulkinkite salotų lapų.

4. Į dubenėlį atskiromis krūvelėmis dėkite ryžius, salotų lapus, mangus, agurkus, svogūną, keptos triušienos gabaliukus ir gardinkite majonezu. Viską apibarstykite tarkuota citrinos žievele.



Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page