Salotos su vištiena, pievagrybiais ir salierais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Salotos su vištiena, pievagrybiais ir salierais



2 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 4 saliero stiebų

  • 8 pievagrybių

  • 150 g virtos vištienos krūtinėlės

  • 2 saujų plėšytų romaninių salotų

  • 4 šaukštų ypač gryno alyvuogių aliejaus ANIRA

Padažui:

  • 100 g kastinio

  • žiupsnelio šviežių bazilikų

  • 1 trumpavaisio agurko

  • 1 šaukštelio cukraus

  • druskos

1. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkintą salierą ir pievagrybius. Pagardinkite druska ir pipirais. Atvėsinkite. 2. Padažui skirtus ingredientus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės. 3. Į lėkštes dėkite virtą pjaustytą vištieną, keptus salierus, pievagrybius ir salotų lapus. Apšlakstykite paruoštu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg