Salotos su vištiena ir avinžirniais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Salotos su vištiena ir avinžirniais



4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 40 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 400 g KEKAVA viščiukų blauzdelių

  • 50 ml TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukštelio rūkytos paprikos

  • Druskos

  • 1–2 salierų lapkočių

  • 1 aitriosios paprikos (nebūtinai)

  • 1 geltonosios paprikos

  • 1 raudonosios paprikos

  • 1/2 raudonojo svogūno

  • 150 g virtų arba konservuotų avinžirnių

  • 120 g salotų lapų

  • 1 pasifloros

  • 20 ml DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • Baziliko lapelių (papuošti)

1. KEKAVA viščiukų blauzdeles sudėkite į skardelę, pabarstykite druska, rūkytomis paprikos ir pašlakstykite TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusią mėsą išimkite ir nuimkite nuo kaulų šakutėmis.

2. Daržoves supjaustykite.

3. Padažui sumaišykite pasifloros minkštimą su DANSUKKER auksaspalviu sirupu, TERRA CRETA aukščiausios rūšies alyvuogių aliejumi ir druska.

4. Sudėliokite salotas iš paruoštų ingredientų, įpilkite padažo ir papuoškite baziliko lapeliais.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg