Salotos su salierais ir marinuotu sūriu bei šparaginėmis pupelėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Salotos su salierais ir marinuotu sūriu bei šparaginėmis pupelėmis


    Reikia:

    • 200 g šaldytų šparaginių pupelių

    • 2–3 salierų stiebų

    • 150 g fetos

    • 1 nedidelio raudonojo svogūno

    • Marinatui:

    • 1 šaukšto pjaustytų petražolių

    • 1 šaukšto pjaustytų krapų

    • 20–30 g pastarnoko

    • 50 g morkų

    • 1 skiltelės česnako

    • 1 šaukštelio druskos

    • Žiupsnelio tarkuotos citrinų žievelės

    • 30 ml citrinų sulčių

    • 50 ml aliejaus


    1. Sutarkuokite pastarnoką ir morkas per smulkią tarką. Sumaišykite juos su žalumynais, smulkintu česnaku, tarkuota citrinų žievele, citrinos sultimis,druska ir aliejumi. Supjaustykite fetą kubeliais ir užpilkite marinatu. Palikite 10–15 min. marinuotis.

    2. Pupeles išvirkite, nusunkite. Svogūną supjaustykite plonais žiedais, salierus – riekutėmis.

    3. Sudėkite špinatų lapus ir sudėliokite salotas. Ant viršaus uždėkite marinuotą sūrį.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg