top of page

Salotos su rūkyta žuvimi


2 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 1 šaukšto smulkintų krapų

  • 2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus

Užpilui:

  • 100 g juodųjų alyvuogių be kauliukų

  • 160 g salotų mišinio

  • 150 g vyšninių pomidoriukų

  • 1 didelio raudonojo greipfruto

  • 300 g karšto rūkymo žuvies

  • Šlakelio citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Sumaišykite visus produktus, skirtus užpilui.

2. Žuvį išskaidykite šakute arba supjaustykite.

3. Išpjaukite greipfruto skilteles, pomidorus perpjaukite perpus.

4. Sudėliokite šiuos produktus ant salotų lapų. Užberkite alyvuogių. Užpilą pilkite prieš pat patiekdami.

Naujausi įrašai

bottom of page