Salotos su lašiša ir jūros dumbliais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Salotos su lašiša ir jūros dumbliais



    4 asm.

    Gaminimas 10 min.


    Reikia:

    • 200 g sūdytos lašišos filė

    • 4 salierų stiebų

    • kelių trumpavaisių agurkų

    • apie 150 g „wakame“ dumblių arba jūros kopūstų

    • 100 g žalumynų

    • kelių šakelių krapų

    • 1/2 citrinos

    • 2 šaukštelių sojų padažo

    • šlakelio alyvuogių aliejaus

    1. Griežinėliais supjaustykite salierus ir agurkus.

    2. Sumaišykite su plėšyta ar pjaustyta lašiša ir žalumynais.

    3. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.

    4. Paruoškite užpilą iš kapotų krapų, sojų padažo ir aliejaus.

    5. Apšlakstykite paruoštas salotas.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg