AŠ Ikona vmgonline

Salotos su lašiša ir špinatais



2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 saujų špinatų

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 250 g lašišos filė

  • saujos kalendrų

  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 4 šaukštų „Teriyaki“ padažo

  • 1 apelsino sulčių

  • druskos, pipirų

1. Lašišą iš abiejų pusių apkepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, pagardinkite druska ir pipirais. Į keptuvę supilkite „Teriyaki“ padažą ir apelsinų sultis. Užvirkite ir nukelkite nuo ugnies. 2. Į lėkštes sudėkite špinatus, smulkintus agurkus, kalendras, keptą lašišą. 3. Viską pagardinkite keptuvėje likusiu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg