Salotos su kriaušėmis ir rūkyta silke
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Salotos su kriaušėmis ir rūkyta silke


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 8 putpelių kiaušinių

  • 12 virtų mažų bulvyčių su lupena

  • 4 šaltai rūkytos silkės filė

  • Kelių svogūnų laiškų

  • Kelių šakelių krapų

  • 1 geltonosios kriaušės su švelnia odele

  • 120 g salotų mišinio arba špinatų lapelių

  • Medaus-garstyčių padažui:

  • 50 ml aliejaus

  • 1 kupino šaukšto grūdėtųjų garstyčių

  • 1 šaukšto medaus

  • 1 citrinos sulčių

1. Kiaušinius ir bulvytes perpjaukite per pusę, silkės filė supjaustykite nedideliais gabaliukais. Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus ir krapus. Kriaušę nelupkite ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

2. Padažui visus ingredientus suplakite.

3. Lėkštėje sudėliokite salotų lapus, silkės gabaliukus, bulves, kiaušinius, kriaušės riekeles, užberkite svogūnų laiškų ir krapų. Viską pašlakstykite padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg