Salotos su keptomis pupelėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Salotos su keptomis pupelėmis



    4 asm.

    Gaminimas 10 min.


    Reikia:

    • 160 g karštai rūkyto jautienos kumpio

    • 8–10 minkštų džiovintų slyvų

    • 4 marinuotų keptų paprikų

    • 1 skardinės keptų pupelių

    • 100 g marinuotų grybų

    • 120 g salotų lapų

    • 2 šaukštų aliejaus

    • 2 šaukštų citrinos sulčių

    • Žiupsnelio druskos

    1. Marinuotas paprikas supjaustykite šiaudeliais, jeigu slyvos didelės, perpjaukite jas pusiau.

    2. Aliejų sumaišykite su citrinos sultimis ir druska.

    3. Keptas pupeles sukrėskite į prikaistuvį ir pašildykite.

    4. Ant salotų lapų sudėkite jautienos riekeles, paprikas, džiovintas slyvas, grybus, sudėkite pašildytas keptas pupeles ir užpilkite užpilu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg