Salotos su grilinta triušiena
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Salotos su grilinta triušiena


Reikia:

  • 200 g LAPINO PUOTA triušienos juostelių

  • 150 ml graikiško jogurto

  • 50 g OBELIŲ adžikos

  • ½ mango

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 2 SPILVA marinuotų agurkų

  • 120 g salotų lapų

  • Ryšelio kalendrų

  • Kelių šakelių mėtų

  • 3 šaukštų aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • 1 šaukšto garstyčių

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • Druskos

  1. Sumaišykite jogurtą ir OBELIŲ adžiką, sudėkite LAPINO PUOTA triušienos juosteles, pasūdykite ir viską gerai sumaišykite. Dėkite triušieną ant grilio ir kepkite apie 4-5 min iš kiekvienos pusės, svarbu triušienos neperkepti.

  2. Sudėkite į lėkštę salotų lapus, supjaustyto mango griežinėlius, taip pat trumpavaisių agurkų griežinėlius. SPILVA marinuotus agurkus tiesiog perpjaukite išilgai pusiau ir sudėkite į lėkštę. Pabarstykite kalendromis.

  3. Sumaišykite aliejų, garstyčias, citrinos sultis, DANSUKKER šviesųjį sirupą, pasūdykite. Įberkite smulkintų mėtų. Šiuo padažu pašlakstykite salotas. Ant viršaus sudėkite triušieną ir patiekite.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg