Salotų variacija pagal vasarą

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Salotų variacija pagal vasarą


    Reikia:

    • 1 raudonojo svogūno

    • 2 spalvotų paprikų

    • 100 g konservuotų arba virtų kukurūzų

    • 1 cukinijos

    • 1 virto arba kepto burokėlio

    • 1–2 pomidorų

    • 1 nedidelio brokolio

    • 100 g salotų lapų

    • 1 šaukšto aliejaus (burokėliams apvolioti)

    Užpilui:

    • 2 smulkintų skiltelių česnako

    • 2 smulkintų skiltelių česnako

    • 1 citrinos sulčių

    • 1–2 šaukštų šviesiojo sirupo

    • Žiupsnelio druskos

    • Trupučio vandens

    • 1–2 šaukštų aliejaus


    Daržoves supjaustykite ir visas, išskyrus burokėlius, sudėliokite dubenyje arba lėkštėje. Burokėlius pašlakstykite aliejumi ir permaišykite – tai padės išvengti kitų daržovių nudažymo raudona burokėlių spalva.Užpilui visus produktus sumaišykite.Salotas „užtaisykite“ užpilu, burokėlius sudėkite pabaigoje.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg