Salierų kepsniai „nori“ dumblių lapuose
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Salierų kepsniai „nori“ dumblių lapuose


Reikia:

  • 1 didelis virtas saliero gumbas

  • 4 „nori“ dumblių lapai

  • 2 šaukštai sojų padažo

  • 2 šaukštai bolivinių balandų dribsnių arba avižų sėlenų

  • Aliejaus kepti


1. Salierą nulupkite ir supjaustykite 1 cm storio riekelėmis. Apmirkykite saliero riekeles sojų padaže, apvyniokite „nori“ lapais.

2. Paruoštus kepsnius apvoliokite bolivinių balandų dribsniuose, dėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite po 3–4 min. iš kiekvienos pusės.

3. Patiekite su mėgstamomis daržovėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg