Saldžios bolivinių balandų salotos su vaisiais ir riešutais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Saldžios bolivinių balandų salotos su vaisiais ir riešutais



3 asm.

Gaminimas 20 min.

Reikia:

  • 200 g raudonųjų bolivinių balandų

  • 50 g paskrudintų lazdynų riešutų

  • 30 g medaus

  • 1 lazdelės cinamono

  • Po saujelę aviečių, gervuogių, šilauogių

1. Balandas užpilkite dvigubu kiekiu vandens, įdėkite cinamono lazdelę ir virkite, kol kruopos taps minkštos ir birios. 2. Lazdynų riešutus susmulkinkite, košę pagardinkite medumi, riešutais ir uogomis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg