Sūrio rutuliukai su moliūgų padažu ir špinatais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Sūrio rutuliukai su moliūgų padažu ir špinatais



4 asm.

Gaminimas 45 min.


Reikia:

  • 150 g minkšto sūrio

  • ½ svogūno

  • ½ morkos

  • 150 g moliūgo

  • 1 skiltelė česnako

  • 120 ml grietinėlės

  • 100 g špinatų lapų

  • 40 ml alyvuogių aliejaus

1. Apkepkite pusę turimo svogūno su špinatais, įpilkite 40 ml grietinėlės ir viską sutrinkite trintuvu.

2. Atskirai apkepkite likusį svogūną, susmulkintą morką ir moliūgą, kai suminkštės, sutrinkite, supilkite likusią grietinėlę ir dar patroškinkite. Prieš patiekdami sumaišykite su smulkintu česnaku.

3. Suformuokite sūrio rutuliukus (galite naudoti ir kelias rūšis sūrio), dėkite juos į lėkštę ir patiekite su moliūgų ir špinatų padažais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg