Sūrio pyragas su baltuoju šokoladu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Sūrio pyragas su baltuoju šokoladu



6-8 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 1 val.

Orkaitės t-ra 150 °C


Reikia:

Pagrindui:

  • 80 g migdolų

  • 6–8 minkštos datulės

Sūrio masei:

  • 600 g kreminio sūrio

  • 200 g baltojo šokolado

  • 50 g cukraus

  • 2 kiaušiniai

  • 1 šaukštas miltų

1. Orkaitę įkaitinkite iki 150 °C. Apvalią 18 cm skersmens formą išklokite kepimo popieriumi.

2. Migdolus susmulkinkite smulkintuvu, įdėkite datules ir viską susmulkinkite. Šia mase išklokite formos apačią. Gerai prispauskite.

3. Ištirpinkite baltąjį šokoladą.

4. Sūrį sumaišykite su baltuoju šokoladu, po to suberkite cukrų, išmaišykite.

5. Įkulkite kiaušinius, vėl išmaišykite ir suberkite miltus. Svarbu neprisotinti masės oru, tad maišyti reikia lėtai šaukštu arba mentele, neplakti.

6. Sūrio masę užpilkite ant pagrindo. Šaukite į orkaitę ir kepkite apie valandą. Sūrio pyragą aušinkite orkaitėje, po to ištraukite. Iš formos išimkite tik visiškai ataušusį, geriausia – po nakties, praleistos šaldytuve. Mes viršų pabarstėme tarkuotu juoduoju šokoladu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg