Sūdytos lašišos su apelsinais ir krapais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Sūdytos lašišos su apelsinais ir krapais


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

10-12 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 24 val.


Reikia:

  • 800 g lašišų filė su oda

  • 3 šaukštų jūros druskos

  • 1 šaukšto cukraus

  • 50 ml degtinės

  • 50 ml apelsinų sulčių

  • 1 šaukšto tarkuotos apelsinų žievelės

  • 1 ryšelio krapų

1. Apžiūrėkite lašišų filė, ar nėra kaulų. Jei yra, išimkite specialiu pincetu.

2. Į indą įberkite dalį druskos. Lašišas sudėkite oda į apačią.

3. Užberkite druskos, cukraus, pašlakstykite degtine ir apelsinų sultimis. Žuvis lengvai įtrinkite.

4. Krapus smulkiai supjaustykite. Lašišų filė gausiai pabarstykite krapais, apelsinų žievele.

5. Indą uždenkite ir laikykite šaldytuve 1 parą. Per tą laiką žuvis kelis kartus apverskite.

*Jei nesuvartojote žuvies per 2-3 dienas, galite ją užšaldyti, suvynioję į maistinę plėvelę.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg