Sūdyta lašiša su citrusais ir burokėliais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Sūdyta lašiša su citrusais ir burokėliais



4 asm.

Gaminimas 15 min.

Zzz 24 val.


Reikia:

  • 1 kg lašišos filė

  • 2 šaukštų druskos

  • 1 šaukštelio cukraus

  • žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų

  • apie 300 g burokėlių

  • 1 apelsino

  • 1 citrinos

  • 2 žaliųjų citrinų

  • 1 kg lašišos filė

  • 2 šaukštų druskos

  • 1 šaukštelio cukraus

  • žiupsnelio grūstų juodųjų pipirų

  • apie 300 g burokėlių

  • 1 apelsino

  • 1 citrinos

  • 2 žaliųjų citrinų

1. Žuvį padėkite ant kepimo popieriaus odele į apačią.

2. Pagardinkite druska, cukrumi ir pipirais.

3. Burokėlius nulupkite ir smulkiai sutarkuokite.

4. Nutarkuokite citrusų žieveles, sumaišykite su burokėliais ir sudėkite ant lašišos.

5. Suvyniokite žuvį į popierių ir įdėkite į plastikinį maišelį.

6. Laikykite šaldytuve ne trumpiau nei 24 val.

7. Supjaustykite plonais griežinėliais ir ragaukite su salotomis arba sumuštiniais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg