Sūdyta lašiša su avietėmis
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Sūdyta lašiša su avietėmis


Vytautės Ribokaitės nuotr.

Reikia:

  • 400 g lašišos filė

  • 100 g šviežių aviečių

  • 50 g kalendrų grūdelių

  • 2 skiltelių česnako

  • ½ žaliosios citrinos

  • Po 1 šaukštą cukraus ir druskos

1. Avietes suberkite į indą ir užpilkite po šaukštą cukraus ir druskos. Taip pat suberkite kalendrų grūdelius ir išspauskite žaliąją citriną. Pasmulkinkite česnaką ir taip pat sudėkite į puodą prie visų produktų.

2. Šiek tiek patrinkite šaukštu masę ir dėkite ją ant lašišos.

3. Leiskite pasimarinuoti per naktį ir ryte džiaukitės gardžiais sumuštinukais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg