top of page

Riešutų, džiovintų vaisių ir kokosų pyragaičiai (Receptas)

Pyragaičiai, kuriais mėgautis galite be sąžinės graužaties ir didelių priekaištų sau?

Tai ne svajonė, o Alfo receptas, kuriam reikės riešutų, džiovintų vaisių, kokosų drožlių. Greitai pagaminamas saldėsis puikiai tiks vaišių stalui, o taip pat ir pietų dėžutei.


Pyragaitis su kokosais, džiovintais vaisiais ir riešutais , Alfo Ivanausko receptas
Shutterstock.com nuotr.

Pyragaičiams pagaminti reikia:

  • 125 g VILNIAUS margarino „Kepiniams su sviestu“

  • 1 stiklinės DANSUKKER cukraus

  • ½ stiklinės riešutų mišinio

  • 1 stiklinės džiovintų vaisių mišinio

  • 1 stiklinės kokosų drožlių

  • 1 stiklinės miltų

  • 1 kiaušinio

  • DR. OETKER pabarstukų (papuošti)

  • DR. OETKER glajaus (papuošti)

  • DR. OETKER dekoracijų (papuošti)

  1. VILNIAUS margariną „Kepiniams su sviestu“ ištirpinkite, išmaišykite kartu su DANSUKKER cukrumi. Leiskite pravėsti ir išpurenkite kartu su kiaušiniu iki standžių putų.

  2. Riešutus pakepinkite sausoje, karštoje keptuvėje, atvėsinkite ir lengvai sukapokite. Kepintus riešutus sumaišykite su visais sausais produktais skirtais pyragaičiams.

  3. Sausų produktų ir margarino mišinius sumaišykite ir išminkykite tešlą.

  4. Kepimo skardelę ištepkite plonu margarino sluoksniu, padenkite miltais, sudėkite pyrago masę ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Atvėsinkite.

  5. Iškeptą pyragą pagardinkite DR. OETKER glajumi, pabarstykite DR. OETKER pabarstukų ir uždėkite DR. OETKER dekoracijų.

Video receptas:


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page