Riekelių pyragas iš picos tešlos
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Riekelių pyragas iš picos tešlos


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

10-12 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 30 min.

Orkaitės t-ra 180 °C

Zzz 30 min.


Reikia:

  • 100 g cukranendrių cukraus

  • 1 šaukštelio cinamono

  • 120 g minkšto, beveik skysto, sviesto

  • 400 g šviežios mielinės picos tešlos

  • 1 kiaušinio (patepti)

1. Paruoškite pailgą kepimo skardelę 15×30 cm.

2. Cukranendrių cukrų sumaišykite su cinamonu.

3. Skardelę patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.

4. Picos tešlą išvyniokite, patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Suvyniokite į vyniotinį.

5. Vyniotinį supjaustykite 1 cm pločio riekelėmis.

6. Sudėkite jas į skardelę. Galite formuoti įvairius raštus.

7. Palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų – maždaug 30 min.

8. Patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg