Riekelių pyragas iš picos tešlos

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Riekelių pyragas iš picos tešlos


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    10-12 asm.

    Gaminimas 20 min.

    Kepimas 30 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C

    Zzz 30 min.


    Reikia:

    • 100 g cukranendrių cukraus

    • 1 šaukštelio cinamono

    • 120 g minkšto, beveik skysto, sviesto

    • 400 g šviežios mielinės picos tešlos

    • 1 kiaušinio (patepti)

    1. Paruoškite pailgą kepimo skardelę 15×30 cm.

    2. Cukranendrių cukrų sumaišykite su cinamonu.

    3. Skardelę patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu.

    4. Picos tešlą išvyniokite, patepkite sviestu, pabarstykite cukraus ir cinamono mišiniu. Suvyniokite į vyniotinį.

    5. Vyniotinį supjaustykite 1 cm pločio riekelėmis.

    6. Sudėkite jas į skardelę. Galite formuoti įvairius raštus.

    7. Palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų – maždaug 30 min.

    8. Patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg