Raugintos slyvos

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Raugintos slyvos



    Gaminimas 1 val.

    Zzz 1 savaitė


    Reikia:

    • 1 kg slyvų

    • 1–2 lazdelių cinamono

    • 1 riekelės bemielės ruginės duonos

    • 1 nubraukto šaukšto druskos vienam litrui vandens

    1. Slyvas ir cinamoną įdėkite į stiklainį arba ąsotį ir užpilkite drungnu virintu vandeniu, sumaišytu su druska. Ant viršaus dėkite riekelę duonos.

    2. Stiklainį uždenkite marlės skiautele.

    3. Stiklainį pastatykite į dubenį – tam atvejui, jei rūgimas būtų labai aktyvus ir skysčio smarkiai padaugėtų. Būtina, kad visi produktai būtų uždengti vandeniu, nes priešingu atveju jie gali supelyti.

    4. Paprastai, rūgimas prasideda po 1–2 dienų. Po 5–6 dienų, kai baigsis aktyvūs rūgimo procesai, indą su slyvomis įdėkite į šaldytuvą.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg