Raudonojo vyno druska

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Raudonojo vyno druska



    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 30-50 min.

    Orkaitės t-ra 110 °C

    Reikia:

    • 100 g rupios druskos

    • 50 ml sauso raudonojo vyno

    1. Druską užpilkite vynu, permaišykite. 2. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, plonu sluoksniu išpilkite druską ir dėkite džiovinti į 110 °C orkaitę. Džiovinkite 30–50 min. Jei norite intensyvesnio druskos skonio, pirmiausia nugarinkite raudonąjį vyną (virkite ant lėtos ugnies, kol liks trečdalis tūrio). Atvėsinkite, sumaišykite su druska ir išdžiovinkite. Druska tiks prie jautienos ir žvėrienos.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg