Raudonųjų greipfrutų salotos su krevetėmis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Raudonųjų greipfrutų salotos su krevetėmis


Reikia:

  • 2 raudonųjų greipfrutų

  • 1 apelsino

  • ½ „cantaloupe“ (raukšlėtojo) meliono

  • 2 avokadų

  • 300 g krevečių uodegėlių (jau paruoštų)

  • 50 g pistacijų

  • Kelių mėtų lapelių

  • 50 ml greipfrutų sulčių

  • 50 ml aliejaus

  • Žiupsnelio druskos

1. Krevetes apiplikykite verdančiu vandeniu.

2. Iš meliono paryžietišku šaukšteliu išpjaukite rutuliukus, greipfrutus ir apelsiną supjaustykite plonomis riekelėmis.

3. Išimkite avokadų kauliukus, nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, pistacijas susmulkinkite.

4. Pasirinktoje lėkštėje sudėliokite salotas, pašlakstykite padažu, padarytu iš greipfrutų sulčių, aliejaus, druskos ir smulkintų mėtų lapelių. Puoškite mėtų lapeliais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg