Raudonųjų greipfrutų salotos su krevetėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Raudonųjų greipfrutų salotos su krevetėmis


    Reikia:

    • 2 raudonųjų greipfrutų

    • 1 apelsino

    • ½ „cantaloupe“ (raukšlėtojo) meliono

    • 2 avokadų

    • 300 g krevečių uodegėlių (jau paruoštų)

    • 50 g pistacijų

    • Kelių mėtų lapelių

    • 50 ml greipfrutų sulčių

    • 50 ml aliejaus

    • Žiupsnelio druskos

    1. Krevetes apiplikykite verdančiu vandeniu.

    2. Iš meliono paryžietišku šaukšteliu išpjaukite rutuliukus, greipfrutus ir apelsiną supjaustykite plonomis riekelėmis.

    3. Išimkite avokadų kauliukus, nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, pistacijas susmulkinkite.

    4. Pasirinktoje lėkštėje sudėliokite salotas, pašlakstykite padažu, padarytu iš greipfrutų sulčių, aliejaus, druskos ir smulkintų mėtų lapelių. Puoškite mėtų lapeliais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg