Rafinuotai, bet be pompastikos: emocijas sukeliančių patiekalų restoranas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Rafinuotai, bet be pompastikos: emocijas sukeliančių patiekalų restoranas

Nebūkite suklaidinti juodų restorano sienų – jos čia tam, kad visą savo dėmesį sutelktumėte į pagrindinį vaidmenį restorane atliekantį maistą. Anot DŽIAUGSMO virtuvės šefo Martyno Praškevičiaus, čia nerasite jokios pompastikos, bet tai ir yra pagrindinis bistro tipo restorano kabliukas.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.


Sprogstančius fejerverkus savyje pajusite ragaudami vietinių produktų virtuvę ir ekologiškus, biodinaminius vynus. Restorane naudojami aukščiausios kokybės produktai, čia pat sūdomi lašiniai, vytinamos dešros ir marinuojamos daržovės.

Valerijos Stonytės nuotr.


Kalbama, kad čia paragauta morka neprilygsta jokiai gyvenime skanautai morkai, todėl tai ir yra DŽIAUGSMAS.


Knygą „99 Places of Taste in the Baltics“ galite įsigyti ČIA.

#MartynasPraškevičius #99tasteofthebaltics #Praškevičius #džiaugsmas #99placesoftasteintheBaltics

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg