Rūkyta triušiena su spurgomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Rūkyta triušiena su spurgomis


    Reikia:

    • 4 gabaliukų KITCHEN ME karštai rūkyto triušio juosmeninės dalies

    • 1 vid. dydžio saldžiojo svogūno

    • 1 šaukštelio rudojo cukraus

    • 2 šaukštų aliejaus

    • 200 ml grietinėlės

    • 200 g grietinės

    • 1 šaukšto garstyčių

    • Žiupsnelio druskos


    Spurgoms:

    • 2 kiaušinių

    • 250 ml pieno

    • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

    • 1 šaukšto Provanso žolelių

    • 300 g miltų

    • Žiupsnelio druskos

    • 2 šaukštelių kepimo miltelių


    1. Supjaustykite svogūną plonais šiaudeliais. Sumaišykite su ruduoju cukrumi ir kepkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol gražiai apskrus. Supilkite grietinėlę, sumaišytą su grietine ir garstyčiomis. Kaitinkite nustatę mažą kaitrą, kol šiek tiek sutirštės. Sudėkite KITCHEN ME triušio gabaliukus, pakaitinkite dar apie 5 min. Jei reikia, pasūdykite.

    2. Sumaišykite visus produktus, skirtus spurgoms, kepkite jas specialioje spurgų keptuvėje. Taip pat iš šios tešlos galite išsikepti vaflių.

    3. Patiekite triušieną su spurgomis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg