Pyragas su lašiša

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Pyragas su lašiša


    Unsplash.com nuotr.

    Reikia:

    • 400 g šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos

    • 500 g lašišos filė LIDL

    • ½ poro

    • 100 g tarkuoto kietojo sūrio

    • 2 kiaušinių

    • 150 ml grietinėlės

    • ruskos, juodųjų pipirų

    • šlakelio alyvuogių aliejaus


    1. Atitirpinta sluoksniuota tešla išklokite kepimo formą (pyragui rinkitės siauresnę kepimo formą). Pusę tešlos palikite višutiniam pyrago sluoksniui.

    2. Lašišos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais, o porą plonais griežinėliais ir sumaišykite su kietuoju sūriu, pagardinkite druska ir pipirais.

    3. Kiaušinius lengvai išplakite su grietinėle ir įmaišykite į paruoštą įdarą.

    4. Įdarą sudėkite į tešla išklotą kepimo formą, uždenkite likusiu tešlos lakštu, švelniai užspauskite tešlos kraštus ir patepkite alyvuogių aliejumi.

    5. Kepkite iki 185 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.

    Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir žalumynais.

    Visus šviežius produktus galite rasti LIDL.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg