Pyragas su karamelizuotais svogūnais ir feta
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Pyragas su karamelizuotais svogūnais ir feta



4 asm.

Gaminimas 40 min.

Kepimas 15-20 min.

Orkaitės t-ra 200 °C


Reikia:

  • 400 g „Mantinga“ sluoksniuotos bemielės tešlos

  • šaukšto „Dansukker“ cukraus „Panevėžio plius“

  • 50 g saulėje džiovintų pomidorų

  • 50 g alyvuogių

  • kelių raudonųjų svogūnų

  • 1 šaukšto Felix „Sun-dried Tomatoes“ kečupo

  • 100 g fetos sūrio

  • kelių lapelių šviežio baziliko

  • 1 šaukšto miltų

  • šlakelio ypač tyro alyvuogių aliejaus „Carletti“ („Assorti“)

  • 1 kiaušinio trynio

1. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir pakepkite keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.

2. Suberkite cukrų ir kaitinkite, kol svogūnai gražiai karamelizuosis.

3. Saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges pasmulkinkite ir sumaišykite su feta ir kečupu.

4. Įmaišykite atvėsusius karamelizuotus svogūnus ir bazilikus.

5. Tešlos lakštą lengvai iškočiokite ant miltuoto paviršiaus.

6. Sudėkite įdarą ir susukite ritinį.

7. Kiaušinio trynį lengvai paplakite ir aptepkite tešlos paviršių.

8. Supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į kepimo popieriumi išklotą formą.

9. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 15–20 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg