Prieskoningi baklažanai su jogurtu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Prieskoningi baklažanai su jogurtu



4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 2 vid. dydžio baklažanų

  • Aliejaus (kepti)

  • 1 šaukštelio ciberžolės

  • 1 šaukštelio „garam masala“ prieskonių

  • 1 šaukštelio „garam masala“ prieskonių

  • 1 raudonojo svogūno

  • 1 žaliosios citrinos sulčių

  • 200 g tiršto jogurto

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Druskos (pagal skonį)

  • Kalendrų lapelių (patiekti)

1. Baklažanus perpjaukite, įtrinkite aliejumi, ciberžole ir „garam masala“, šaukite į įkaitintą iki 190 °C orkaitę ir kepkite, kol suminkštės. Išimkite baklažanų minkštimą.

2. Aitriąsias paprikas supjaustykite smulkiais kubeliais, taip pat smulkiai supjaustykite ir raudonąjį svogūną.

3. Sumaišykite baklažaną, paprikas, svogūnus, supilkite žaliosios citrinos sultis ir sudėkite jogurtą.

4. Patiekite su „naan“ paplotėliais.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg