Pomidorinė sriuba su žuvimi
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pomidorinė sriuba su žuvimi



4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • kelių saliero stiebų

  • 1 šaukšto sviesto

  • šlakelio aliejaus

  • 1 šaukštelio cukraus

  • 1 šaukštelio kario pastos

  • 500 g menkės arba lašišos filė

  • 500 ml vištienos sultinio

  • 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse

  • druskos, juodųjų pipirų

  • ½ citrinos

  • šviežių petražolių

1. Svogūną ir saliero stiebus supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir apkepkite su sviestu ir aliejumi.

2. Suberkite cukrų, sudėkite kario pastą ir maišydami kepkite kelias minutes.

3. Sudėkite pjaustytą žuvį ir kepkite dar kelias minutes.

4. Supilkite sultinį bei konservuotus pomidorus ir užvirkite.

5. Tuomet įberkite druskos, pipirų ir įspauskite citrinos sulčių. Uždenkite dangčiu ir leiskite sriubai pastovėti apie 5 min. Patiekite apibarstę petražolėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg