Plekšnė, kepta su česnaku
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Plekšnė, kepta su česnaku


Reikia:

  • 2 žuvys po 600–700 g

  • 5–6 skiltelės česnako

  • 1 citrina

  • Druskos

  • 50 g sviesto

  • 400 g vyšninių pomidorų

  • Nedidelis ryšelis čiobrelio


1. Nupjaukite pelekus, išimkite vidurius, išplaukite ir nusausinkite žuvį. Pašlakstykite citrinos sultimis, pabarstykite žuvis druska.

2. Sviestą sutrinkite su smulkintu čiobreliu.

3. Lygiagrečiai įpjaukite. Česnaką supjaustykite storokomis riekelėmis. Jomis įdarykite žuvų įpjovas.

4. Dėkite žuvis į skardą, išklotą kepimo popieriumi, ant viršaus sudėkite sviestą, šaukite į orkaitę ir kepkite 15 min.

5. Tuomet sudėkite į skardą vyšninius pomidorus ir dar kepkite apie 10 min.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg