top of page

Pirmieji sužinokite, kas bus sostinėje atsidarysiančio „Marriott“ viešbučio restorano šefas

„Žalgirio“ stadiono teritorijoje, šalia Vilniaus koncertų ir sporto rūmų, kyla pirmasis Baltijos šalyse tarptautinio tinklo „Marriott“ viešbutis „Courtyard Vilnius City Center“. Kol visi dėmesį sutelkė į „Hanner“ statomą verslo klientams skirtą viešbutį, VMGonline.lt pasidomėjo jame atsidarysiančiu restoranu su terasa ir lobby baru.

Mus pasitikusi pardavimų ir rinkodaros vadovė Asta Abišalienė kartu su restorano vadove Jūrate Puodžiukyniene aprodė kol kas zujančiais darbininkais užpildytas viešbučio ir restorano erdves. Patalpos dar nėra pabaigtos įrenginėti, tačiau baldai, kiliminė danga, ekranai padeda įsivaizduoti, kaip tai atrodys.


vnocy_phototour07

Vilniuje veiksiantis viešbutis išsiskirs modernumu, šviesių tonų interjeru bei nauja restorano koncepcija. Restorano vadovė atskleidžia, kad keturių žvaigždučių viešbutyje veiks modernus Šiaurės Europos virtuvės ir Lietuvos skonius jungsiantis restoranas „Kitchen & Bar by Courtyard“.

„Įprastai „Courtyard“ viešbučiuose veikia bistro tipo restoranai, tačiau Vilniuje bus siūlomas modernus, nekomplikuotas ir greitai patiekiamas valgiaraštis, kuriamas iš lietuviškų produktų, vadovaujantis skandinaviškos virtuvės požiūriu ir sezoniškumo principu. Ketiname siūlyti patiekalus iš tam mėnesiui būdingų maisto produktų. Taip pat rengiame specialius modernios lietuviškos virtuvės pasiūlymus svečiams, atvykstantiems turistiniais autobusais“, – sako J. Puodžiukynienė.


vnocy_phototour9

Restorane, turinčiame 99 vietas, veiks lauko terasa su vaizdu į Nerį ir Gedimino pilį. „Kitchen & Bar by Courtyard“ siūlys pusryčius, verslo pietus ir vakaro meniu.

Restorano šefas – nacionalinės šefų rinktinės narys ir geriausias 2016-ųjų Lietuvos virėjas Jevgenijus Volkovas, anksčiau dirbęs restorane „Apvalaus stalo klubas“ bei viešbutyje „Park Inn by Radisson Vilnius“. Jo virtuvėje suksis apie 12 žmonių komanda.

Asta Abišalienė pasakoja, kad restorano virtuvės įrengimas buvo nelengva užduotis. „Dėl įdomaus viešbučio architektūrinio sprendimo, kuris atkartoja pakeltos žemės lopinėlį, teko pasukti galvą, kaip neprarandant erdvės įrengti virtuvės patalpą“, – komentavo pardavimų ir rinkodaros vadovė, prisidėjusi prie 5 viešbučių atidarymo Lietuvoje ir užsienyje.

„Marriott“ šiuo metu yra didžiausia pasaulyje viešbučių valdymo kompanija, valdanti 30 viešbučių prekės ženklų ir beveik 6,5 tūkst. viešbučių visame pasaulyje. „Courtyard by Marriott Vilnius City Center“ yra „Hanner“ statomo kvartalo dalis. Jame atsiras verslo centras „Business Stadium West“, kuriame veiks restoranai, kavinės, grožio, sporto ir kitokių paslaugų centrai.

Naujausi įrašai

bottom of page