top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį

Pavasaris nenumaldomai veržiasi į mūsų gyvenimą, tad naujame numeryje mes atsisveikiname su žiema ir godžiai geriame ilgėjančias dienas, skambų ir skaidrų pavasarėjantį orą. Valgome ir sportuojame. Trenerė Jolanta Verseckaitė papasakos, ką valgo ji pati, kad išlaikytų tobulas formas, o sveikos gyvensenos ir mitybos specialistė Alina Kožajeva pateiks mitybos rekomendacijų sportuojantiems – ne tik visavalgiams, bet ir vegetarams. Su charizmatiškuoju profesoriumi, maisto istoriku Rimvydu Laužiku išsiaiškinsime, kodėl mes esame Homo sapiens sapiens gastronomicus.

Gaminsime iš kruopų, vištienos, daržovių, net kepsime spurgas ir varškėčius su batatais. Gian Luca Demarco, „Kulinarijos studijos“ šeimininkas, pakvies mus prie gausaus itališko stalo, o su „VMG Akademijos“ patarimais jūsų maistas į darbą bus nuneštas saugiai ir estetiškai. Kartu su konditerijos profesionale Valerija Livanova išsiaiškinsime visas morengų kepimo paslaptis. Taip pat pakviesime jus ir į keksų karalystę. Yra į ką pasižvalgyti, o tarp daugiau nei 140 išbandytų receptų tikrai rasite tą savo vienintelį…


Naujausi įrašai

bottom of page