top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“!

Pavasario nuovargi, pasiduok – daržovės atakuoja! Šį žurnalo numerį užvaldė daržovės: jų visur yra daug, net pyragai pasidavė. Taip norėjosi kažkurią vieną išskirti, bet ir smidrų norisi, ir traškių gaivių agurkų, ir žirnelių, ir ridikėlių, ir geltonųjų bei violetinių morkų – ir šioje gausoje viskas svarbu, viskas kvepia pavasariu. Juk daržovių per daug nebūna. Kad nenuklystume dešrų gaminimo labirinte, kartu su mūsų nuostabiąja šefe Honorata patiesėme kelią žingsnis po žingsnio. Ir, pasirodo, visa tai taip paprasta! Kas iš mūsų perims estafetę? Kepėme jums (o prieš tai – sau, nes po fotosesijos pyragai liko mūsų suvalgyti arba išdalinti) pyragus su daržovėmis, kruopščiai išnagrinėjome sūrio pyragus ir įrodėme, kad su lašiša – itin gardu. Savo paslaptį atskleis daugiaveidė boba, pasipuošusi rožėmis ir… burokėliais. Taip pat sau bobą ras ir veganas, ir romas, ne tas, kuris Romas, bet tas, kuris romas, ir kiti mėgėjai. Svečiuosimės belgiškoje virtuvėje, marginsime kiaušinius kopūstais ir burokėliais, Velykoms gaminsime lengvai, o Mamos dieną švęsime kartu su nuostabiomis mamomis ir dukromis.

Džiaukimės pavasario gaiva kartu su „Verdu ir kepu“!


Naujausi įrašai

bottom of page