top of page

Pirmadienį Alfas bus Jūsų virtuvėje: pasiruoškite gaminti kartu!

Jaučiate, kad jums patinka suktis virtuvėje, kvapai ir galimybės rauna stogą, bet retsykiais pasiilgstate tvirtesnio užnugario, savotiško virtuvės reikalų koučerio, draugo, kuris žino, ką daro, ir ką patarti, jeigu viskas truputį prisvilo?


Patirkite tai. Kiekvieno mėnesio paskutinį pirmadienį virtuvės reikalų virtuozas Alfas Ivanauskas ateina į jūsų virtuvę ne mokyti, o gaminti kartu, įkvėpti, padrąsinti ir priminti, kad šventė prasideda ne susėdus prie vaišių stalo, o gerokai anksčiau – vaišes gaminant kartu!

O kad gražios pirmadienio tradicijos nedrumstų jokia nenumatyta smulkmena, patiekalui gaminti reikalingus ingredientus įsigykite BARBOROJE vienu paspaudimu ČIA.

Paskutinį lapkričio mėnesio pirmadienį Alfas kviečia gaminti traškų išorėje ir sultingą viduje uogų pyragą, kuris primins visų mėgstamą „McDonald's“ pyragėlį su miško uogomis.

„Kodėl uogų pyragas lapkritį? Tiesiog noriu priminti, kad uogų yra ne tik vasarą – šiam trapiam, labai mažai miltų pareikalausiančiam pyragui kepti puikiausiai tinka spanguolės, o taip pat įvairiausios šaldytos uogos. Būkime drąsūs ir išradingi – gaminti kartu kviečia Alfas, pirmasis Lietuvoje pradėjęs rengti tiesiogines kulinarines laidas, kurių dalyviais kviečiami būti visi mėgstantys gaminti.

Užsukite į Barborą ir lapkričio 30 dieną 18:30 val. per Delfi TV gaminkite kartu su Alfu. Visas Alfo laidas galite pamatyti laidų archyve, ČIA. Išrašytus laidos receptus rasite portale www.vmgonline.lt


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page