Pirštus apsilaižysite: lašišos kapotinis su česnakine duonele
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Pirštus apsilaižysite: lašišos kapotinis su česnakine duonele



Jums reikės:

1 „Mantinga“ prancūziško batono su česnakais

200 g sūdytos lašišos

1 marinuotos paprikos

½ svogūno

½ avokado

saujelės kalendros

druskos, pipirų

  1. Iškepkite batoną įkaitintoje orkaitėje.

  2. Sukapokite lašišą.

  3. Supjaustykite papriką ir svogūną.

  4. Išimkite iš avokado minkštimą.

  5. Pabarstykite prieskoniais.

  6. Viską sumaišykite.

  7. Patiekite kartu su kepta česnakine duonele .

  8. Papuoškite kalendromis.

#velykos #receptas #kapotinis #lašiša #lašišoskapotinis

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg