Pikantiški varškėčiai su špinatais ir džiovintais pomidorais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pikantiški varškėčiai su špinatais ir džiovintais pomidorais


Valerijos Stonytės nuotr.

3-4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 300 g varškės

  • 1 kiaušinio

  • 1 šaukšto tarkuoto sūrio

  • 20 g MALSENA viso grūdo kvietinių miltų

  • Saujos špinatų

  • 1 šaukštelio kepimo milteliių

  • 2-3 puselių džiovintų pomidorų

  • Šviežiai grustų juodųjų pipirų

  • Druskos

  • KITCHEN ME parūkytos-vytintos antienos filė patiekti

  • Miltų pabarstyti

  • TERRA CRETA aliejaus kepti

Padažui:

  • 2 šaukštų graikiško jogurto

  • 1-2 šakelių krapų

  • 1 šaukšto saldžiarūgščio padažo

  • Druskos

1. Susmulkinkite špinatus ir džiovintus pomidorus.

2. Į dubenį sudėkite varškę, kiaušinį, tarkuotą sūrį, viską išmaišykite, suberkite miltus, špinatus ir pomidorus. Viską išminkykite.

3. Formuokite varškėčius, apvoliokite juos miltuose, kepkite po 2-3 min. iš kiekvienos pusės keptuvėje, o baikite kepti orkaitėje.

4. Padažui sumaišykite visus ingredientus.

5. Patiekite varškėčius su padažu ir vytinta antienos filė.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg