Pieniško šokolado tinginys su sausainiais ir džiovintais vaisiais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pieniško šokolado tinginys su sausainiais ir džiovintais vaisiais



8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 300 g pieniško šokolado

  • 2 šaukštų riešutų sviesto (geriausiai lazdynų riešutų arba migdolų) arba „Nutellos“

  • 100 g sviesto

  • 50 ml grietinėlės

  • 250 g sausainių

  • 150 g įvairių džiovintų vaisių kubelių

  • 1 apelsino sulčių

  • 1 šaukšto nutarkuotos apelsinų žievelės

  • Miltelinio cukraus (pabarstyti)

1. Užmerkite vaisius apelsinų sultyse valandai.

2. Paruoškite 20 cm skersmens formą.

3. Šokoladą, sviestą ir grietinėlę pašildykite vandens vonelėje. Maišykite, kol viskas ištirps.

4. Sudėkite riešutų sviestą ir gerai viską išmaišykite. Nukaiskite. Sudėkite sulaužytus sausainius, nuspaustus džiovintus vaisius ir apelsinų žievelę. Viską gerai išmaišykite.

5. Gautą masę paskleiskite formoje, išlyginkite viršų ir pabarstykite milteliniu cukrumi. Stingdykite šaldytuve per naktį.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg