Picos tortas su rikota ir kalakutienos dešrelėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Picos tortas su rikota ir kalakutienos dešrelėmis


    Reikia:

    • 1 pakelio tortilijos lakštų

    • 250 g rikotos

    • 200 g kietojo sūrio

    • 300 g kalakutienos dešrelių

    • 300 g marinuotų agurkėlių

    • 1 mėlynojo svogūno

    • 100 g salotų mišinio

    • 250 g vyšninių pomidoriukų


    Tortilijos lakštus pertepkite rikota ir pabarstykite kietuoju sūriu.Kalakutienos dešreles, marinuotus agurkėlius ir svogūną supjaustykite griežinėliais.Sluoksniuokite tortilijos lakštus su agurkėliais, dešrelėmis ir svogūnais. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 12 min.Kai iškeps, sudėkite salotų mišinį ir kapotus pomidoriukus tarp tortilijos lakštų.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg