Picos „roletas“ su rūkyta vištiena ir pievagrybiais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Picos „roletas“ su rūkyta vištiena ir pievagrybiais



    4 asm.

    Gaminimas 40 min.

    Kepimas 20 min.

    Orkaitės t-ra 160 °C


    Reikia:

    • 2 rūkytų vištienos šlaunelių

    • 60 g terijakio padažo

    • 1 svogūno

    • 200 g pievagrybių

    • 1 picos tešlos

    • 200 g pomidorų padažo

    • 200 g čederio sūrio

    1. Nuo vištienos šlaunelių nuimkite mėsą ir suplėšykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite su terijakio padažu.

    2. Svogūną ir pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.

    3. Picos tešlą ištepkite pomidorų padažu ir apibarstykite čederio sūriu.

    4. Ant viršaus sudėkite plėšytą vištieną ir svogūnus su pievagrybiais. Susukite į „roletą“.

    5. Kepkite iki 160 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kol vidus iškeps.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg