Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Pica su mangais ir barbekiu padaže troškinta antiena



    4 asm.

    Gaminimas 20 min.

    Kepimas 10 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C

    Reikia:

    • 340 g ančių kulšelių mėsos

    • kelių česnakų skiltelių

    • 1 mango

    • 1 mėlynojo svogūno

    • 1 picos tešlos

    • 200 g barbekiu padažo

    • 250 g kietojo sūrio

    • 150 g šaltai rūkytos šoninės (tinka ir karštai rūkytos)

    • 100 g gražgarsčių

    • 20 g kalendros

    • druskos, pipirų

    • aliejaus (kepti)

    1. Ančiukų kulšelių mėsą nusausinkite virtuviniu popieriumi ir dar šiek tiek susmulkinkite peiliu. Sukapokite česnaką ir sumaišykite kartu. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais.

    2. Į keptuvę įpilkite aliejaus ir apkepkite mėsą. Kol kepa, nulupkite ir supjaustykite mangą. Į kepančią antį sudėkite skiltelėmis pjaustytą mėlynąjį svogūną.

    3. Ant tešlos tepkite barbekiu padažo, pabarstykite sūriu ir sudėkite šoninę. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 °C, 10 min.

    4. Į keptuvę su kepančia antimi sudėkite likusį barbekiu padažą ir išmaišykite.

    5. Ant iškeptos picos sudėkite antį, gražgarstes ir mangus. Papuoškite kalendros lapeliais.


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg