Pica su bulvėmis ir lapiniais kopūstais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pica su bulvėmis ir lapiniais kopūstais



4 asm.

Gaminimas 35 min.

Orkaitės t-ra 230 °C


Reikia:

  • 500 g miltų

  • 250 ml vandens

  • 1 pakelis sausų mielių

  • 1 šaukštelis druskos

  • 1 šaukštelis cukraus

  • 2–3 bulvės

  • 50 g minkšto ožkos sūrio

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 20 g sviesto

  • Sauja skrudintų lazdyno riešutų

  • 3–4 lapinių kopūstų lapai

  • Aliejaus

  • Druskos

1. Išvirkite bulves, sugrūskite jas su sūriais ir sviestu, įberkite druskos.

2. Pašalinkite storąsias lapinių kopūstų dalis, lapus sukarpykite, sumaišykite su druska ir aliejumi.

3. Mieles sumaišykite su miltais, vandeniu, druska, cukrumi ir užminkykite tešlą. Tešla turi būti minkšta, truputį lipni. Palikite tešlą kilti maždaug 30 min.

4. Įkaitinkite orkaitę iki 230 °C. Geriausiai, jei naudosite specialiai picai skirtą programą.

5. Suformuokite picų papločius. Sudėkite tešlą į miltais pabarstytą kepimo skardą.

6. Patepkite tešlą bulvių įdaru, ant viršaus sudėliokite lapinius kopūstus ir užberkite lazdyno riešutų. Šaukite į orkaitę. Iškepusią picą pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg