Pica su čorisu ir kalakutiena

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Pica su čorisu ir kalakutiena



    Pica per Velykas? Žinoma! Galbūt kai kam pasirodys netikėta ar net šokiruojanti idėja, bet sluoksniui gėrybių – abrikosai, mocarela, čorisu ir cinamonu (!) – sunku atsispirti. Ypač patiks mažiesiems Velykų šventėjams, kuriuos sugundyti mišraine ar kumpiu tikrai ne visada pavyksta.


    Jums reikės:

    200 g keptos kalakutienos filė

    1 MANTINGA picos tešlos

    Saujelės gražgarsčių

    80 g mocarelos

    2 čoriso dešrelių

    Cinamono

    100 g pomidorų padažo

    50 g kietojo sūrio

    30 g džiovintų abrikosų

    Šlakelio alyvuogių aliejaus

    1. Išskleiskite picos lakštą.

    2. Supjaustykite dešreles, abrikosus, kalakutieną.

    3. Cinamoną sumaišykite su pomidorų padažu.

    4. Padą pašlakstykite aliejumi ir patepkite padažu.

    5. Uždėkite plėšytos mocarelos ir supjaustytus ingredientus.

    6. Orkaitėje įkaitinkite picos akmenį ir kepkite 20

    7. Pagardinkite kietuoju sūriu ir mėgstamais žalėsiais.

    #čorisas #kalakutiena #pica

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg