top of page

Patarimai, kaip be vargo išdarinėti vištą

Kiekvienam kulinarijos mėgėjui privalu mokėti išdarinėti vištą. Laimei ar nelaimei, vištos anatomijos nemokysime. Vis dėlto, pasipuikuoti prieš draugus galėsite kaip tikri profesionalai! Prieš pradėdami atminkite, jog svarbu turėti gerą pagalbininką – išgaląstą peilį. Pasiruošę?




Perpjaukite tiesia linija per patį viduriuką.


Praplėskite pjūvį.


Nupjaukite sparnelius.


Vištą apverskite.


Šiek tiek papjaustinėkite.


Nuvalykite kremzles.


Apipjaukite aplink krūtinkaulį.


Nugremžkite mėsą nuo kaulo.


Uždėkite vidinę filė tarp krūtinėlės ir šlaunies.


Ištraukite sparnelius iš vidinės pusės.



Gražiai suvyniokite. Štai ir viskas!


Daugiau naudingų patarimų rasite nauja žurnale VERDU IR KEPU, kurį pavartyti galite ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page