AŠ Ikona vmgonline

Pasigaminkite namie dienai be mėsos: šnicelis su daržovėmis


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2 ANAMMA sojų kepsnelių

  • Aliejaus (kepti)

  • 2–3 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 1–2 pitų

  • 1–2 šaukštų korėjietiškų morkų

  • Saujelės gražgarsčių arba kitokių salotų lapų

Padažui:

  • 2 šaukštų aliejaus

  • 1 šaukštelio kumino

  • 200 ml natūralaus jogurto

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • ½ KIETAVIŠKIŲ avietinio pomidoro

  • Žiupsnelio druskos, juodųjų pipirų


1. Padažui keptuvėje pakaitinkite aliejų ir suberkite kuminą. Nustatę mažą kaitrą šildykite kuminą, kol pasiskleis jo kvapas. Supilkite viską į jogurtą.

2. Supjaustykite nedideliais gabaliukais KIETAVIŠKIŲ agurkus ir pomidorą.

3. Suberkite agurkus ir pomidorus į jogurtą su kuminu, pagardinkite druska ir pipirais.

4. ANAMMA kepsnelius pakepinkite keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Kepsnelių prieš kepimą atšildyti nereikia.

5. Supjaustykite SPILVA marinuotus agurkėlius.

6. Pitą pašildykite orkaitėje, įpjaukite ir įdarykite keptu sojos kepsneliu, korėjietiškomis morkomis, marinuotais agurkėliais ir „raita“, įdėkite salotų lapų.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg