top of page

Kaip sunokinti avokadą per 20 minučių?

Nesvarbu, ar esate pažengęs sveikuolis ir avokadus metate į rytinius glotnučius, ar valgote lyg virtus kiaušinius – tik su druska ir taškas. Bet kuriuo atveju, avokadų jums reikia sunokusių. Dalijamės keliais patarimais, kaip namuose avokadus sunokinti lyg pagal grafiką. Nuo šiol žinosite, ką daryti, kad lyg akmenys kieti avokadai virstų malonios konsistencijos uoga (tikriausiai žinote, kad avokadas – ne daržovė).


Misija 1: sunokinti per 3–4 dienas

Sudėkite avokadus į rudą popierinį maišelį, užspauskite segtuku ir palikite kelioms dienoms. Išskiriamos etileno dujos juos sunokins.

Misija 2: sunokinti per 1–2 dienas

Darykite tą patį, kaip ir pirmuoju atveju, tačiau įdėkite slaptą ginklą – porą obuolių ar sunokusį bananą. Šie vaisiai taip pat išskiria tas pačias etileno dujas, dėl kurių gvakamolę gaminti galėsite dar greičiau!


Misijas 3: 20 minučių

Tiems, kurie nokinimui visai neturi laiko, nes trūks plyš reikia avokado čia ir dabar, patariame štai ką: įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, griebkite foliją, atidžiai į ją susukite avokadus, sudėkite į kepimui skirtą indą ir palikite maždaug 10 minučių.

Pasiruošę? Pirmyn ruošti kažko iš avokadų. Štai 7 idėjos!

Parengta pagal Dailymail.com.

Naujausi įrašai

bottom of page