Pankoliai, kepti su figomis ir abrikosais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Pankoliai, kepti su figomis ir abrikosais



4 asm.

Gaminimas 25 min.

Kepimas 15-20 min.


Reikia:

  • 4 ant nedidelių gražių pankolių

  • 150 g šviesių džiovintų abrikosų

  • 6–8 džiovintų figų

  • Aliejaus (kepti)

  • Žiupsnelio druskos

  • 2 apelsinų

  • 50 g sūdytų pistacijų

1. Pankolius supjaustykite nestoromis skiltelėmis, apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Išimkite.

2. Toje pačioje keptuvėje 3–4 min. apkepkite supjaustytus abrikosus ir figas. Išspauskite apelsinų sultis, supilkite jas į keptuvę su vaisiais ir trumpai vaisius patroškinkite.

3. Pankolius sudėkite į kepimo formą, pasūdykite, ant viršaus sukrėskite džiovintus vaisius su apelsinų sultimis ir šaukite į orkaitę 15–20 min. Pabaigoje suberkite pistacijas ir dar paskrudinkite 1–2 min. iš viršaus.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg